Stemningen fra 1950-og 60’ernes Danmark kan stadig opleves “live”

Første udgave af Kay Werners Kapel, Claus Hansen, Jacob Mogensen og Benny Ruhe samt Jane Gisselmann som kommer med kage i pausen

Kay Werners Kapel startede med en opringning fra Museumsinspektør Henning Ringgaard fra Viborg Stiftsmuseum i sommeren 2003 vedrørende musik til den nyopsatte udstilling som hed “Dengang i 50’erne”

Musikfortællingen skulle understøtte udstillingen om kulturlivet i Danmark og udland.

Det tog lidt tid at få lagt et repertoire, da det skulle give folk en genkendelig oplevelse af dengang, hvor der kun var radioen.

Repertoiret kom til at bestå af danske kunstnere som Hans Kurt, Preben Uglebjerg, Grethe Ingemann og mange andre. Af udenlandske kunstnere kan nævnes Tommy Steele og Fats Domino.

Jobbet på Stiftsmuseet den 10 oktober blev så stor en succes at vi besluttede at fortsætte.

Billedet her er taget i en af kulisserne på udstillingen.

Mascotdukke, Benny, Jacob, Claus og Sine i køkkenet

Dette billede er taget i udstillingens køkken hvor Sine er med. Sine var kun 11 år og sang 2 numre sammen med os. ”Singing in the Rain” og ”Slentre gennem regn”

Hun sang med stor succes. Det var meningen at hun skulle have sunget ”Giftes med farmand” af Gitte Hænning – men det var for pinligt for hende.

Kay Werners Kapel i Multihuset Skals. Det nye medlem Martin Nielsen siddende

De næste år frem, blev jobbene meget forskellige. Steder som forsamlingshuse, skoler, beboerhuse og kroer hvor vi både spillede trio og benyttede diverse mikrofonsangerinder.

I 2014 kommer Martin Nielsen med i Kay Werners Kapel, og det første job som kvartet bliver spillet i Skals Multihus den 20. april. Herfra starter udviklingen af Kay Werners Kapels musikfortælling med kostumer, kulisser og instrumenter.

Hjultorvet i Viborg 2014

Her spiller Kay Werners Kapel til byfest i Viborg 2014. Her er vi så småt begyndt at forme konceptet KWK med de tilhørende rekvisitter og instrumenter.

Kay Werners Kapel ses her ved boligselskabet Viborgs jubilæum i Digterparken, Viborg

Kay Werners Kapel spiller her til boligselskabet Viborgs 75 års jubilæum august 2015 i telt i Digterparken, Viborg.  De havde sørget for de helt rigtige 50’er rammer

Kay Werners Kapel ved koncert i Viborg Musiksal 2016

Kay Werners Kapels første koncert i Viborg Musiksal Palmesøndag 2016. Sine får navnet Patsy Werner og synger bla. Crazy og Walking after Midnight, oprindeligt indsunget af Patsy Cline

Pressefoto taget på Cafe Søster Lagkage i Viborg

Kay Werners Kapels pressefoto fra 2016

Kay Werners kapel her sammen med en Ferguson 35

Kay Werners Kapel spiller på Morten Korch museet i sommeren 2018